Balkan Belt > O nama

UKRATKO O NAMA

U oblasti projektovanja, proizvodnje, prodaje i servisiranja transportnih traka “Balkanbelt plus” je svrstan u lidera u regionu. Nudimo proizvode koji odgovaraju svim svetskim zahtevima i standardima.

Kompletan naš asortiman je u skladu s DIN standardom i zadovoljavaju sve najsavremenije zahteve koje današnje tržište zahteva. Osim toga uvek smo spremni da odgovorimo na izazove koje pred nas stavljaju naši kupci i da svojim iskustvom i znanjem pomognemo u odabiru proizvoda koji bi najoptimalnije i najracionalnije ispunio sve zahteve.

Na skladištu se u svakom momentu nalazi nekoliko hiljada metara transportne trake u raznim konstrukcijama i kvalitetima tako da na vaš zahtev možemo da odgovorimo u najkraćem mogućem roku. U slučaju da se traženi proizvod ne nalazi na lageru, u mogućnosti smo da u najkraćem mogućem roku za Vas i po vašim zahtevima isporučimo traženu traku kao i mnoge druge gumeno-tehničke proizvode kao što su tehničke i gumene ploče, gumena creva, remenje itd.

Bavimo se distribucijom, proizvodnjom i projektovanjem transportnih traka i ostalim gumeno-tehničkih proizvodima namenjenih održavanju i unaprednjenju vašeg poslovanja.

Mi smo pouzdani partner koji posluje više od 50 godina i unapredjuje vaš proizvodni proces u širem spektru industrije od rudarstva i metalurgije, preko reciklaže pa sve do prehrambrene industrije.

Kompletan naš asortiman je u skladu s DIN standardom i zadovoljavaju sve najsavremenije zahteve koje današnje tržište zahteva.

NAŠE REFERENCE

Za sve informacije možete nas kontaktirati uz pomoć kontakt forme ili direktno

Kontakt
Call Now Button