Usluge

Spajanje i ugradnja transportnih traka

Prilikom spajanja transportnih traka hladnim postpukom koriste se dvokompnetna lepila za gumene transportne trake čime se vrši hemijska reakcija koja spaja dva kraja pojasa (trake). Nakon spajanja a u toku procesa vulkanizacije transportnu traku trebalo bi ostaviti van funkcije kako bi lepilo spjilo traku bez naknadnog oštećenja.

Spajanje transportnih traka toplom vulkanizacijom vrši se tako što se krajevi transportnih traka presuju vrućim spojnicama koje se zagrevaju i očvršćavaju pod pritiskom prese. Transportna traka se stavlja van funkcije dok se sama traka ne ohladi i nakon toga je spremna za upotrebu.

Servis I popravka transportnih traka

Pored isporuke vrhunske transportne trake, nudimo vam ugradnju i servisiranje transportne trake. Usluga servisiranja transportne trake u zavisnosti od vaših potreba može biti preventivna preventivno održavanje kako bi se produžio radni vek trake i transportera) ili hitne intervencije ukoliko dodje do bilo kakvih oštećenja transportnih traka tada naši serviseri dolaze kod vas u najkraćem roku.

Gumiranje

Metalni bubnjevi su sastavni deo transportera preko kojih se kreće transportna traka. Gumiranjem metalnih bubnjeva produžava se njihov radni vek i smanjuje se habanje trake. U našoj ponudi vršimo gumiranje glatkom gumom pogodna za manje transportere i lakše materijale ili dezeniranom romb (dijamant) gumom za transportere koji trpe veće pritiske i transportuju abrazivni materijal.

Ukoliko vam je potrebno gumiranje metalnih delova koje trpe habanja ili vam je potrebno gumiranje da biste umanjili nivo buke u vašem proizvodnom procesu obratite se nama. Vršimo gumiranje različitih vrsta metala kao što su metalne pumpe, cikloni, usipna mesta, bunkeri, korita…

Za sve informacije možete nas kontaktirati uz pomoć kontakt forme ili direktno

Kontakt
Call Now Button