Balkan Belt > Services > Gumeno tehnička roba

Gumeno tehnička roba

Gumene zavese i brisači predstavljaju sastavni deo sistema transportnih traka zbog njihove sposobnosti da uklone prljavštinu sa vaših transportnih traka. U zavisnosti od upotreba transportnih traka, brisači se mogu postavljati na remenicu ispod protoka materijala tako da strugaju višak materijala sa transportnih traka (idealni su za uklanjanje velikih komada materijala) ili na povratnoj strani transportne trake postavljeni tako da stružu prljavštinu sa same trake. Gumene zavese se postavljaju sa bočnih strana transportnih traka i na taj način umanjuju rasipanje transportnog materijala.

U zavisnosti od vaših potreba u ponudi imamo zavese i brisače raznih dimenzija i dezena

Za nesmetani rad u industriji neophodni su različiti rezrevni i prateći delovi od gume. U našoj ponudi imamo razne dihtunge, gumene odbojnike, podmetače, prstenova, čaure… kao i ostale gumeno-tehničke proizvode koji su neophodni za vaš posao

Gumena creva imaju široku primenu u raznim industrijama, najčešće se koriste za transport vode, vazduha, nafte i naftnih derivata kao i raznih drugih hemikalija i ulja.
U našem asortimanu imamo gumena creva za sve vaše potrebe.

Gumeni zaptivači se koriste kod svih prirubničkih veza u našoj ponudi imamo gumene zaptivke svih vrsta kje se koriste u raznim industrijama, a po potrebi možemo napraviti i zaptivke po vašim dimenzijama.

U zavisnosti od vaših potreba u našoj ponudi imamo sve vrste gumenih profila od tvrde i penaste gume.

Za sve informacije možete nas kontaktirati uz pomoć kontakt forme ili direktno

Kontakt
Call Now Button